nlc.hu
Család

Szinkronszínésznek álltak a Liu-testvérek

Szinkronszínésznek állt Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang

Egy teljesen új szakmában próbálhatták ki magukat.

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók egy új pályán is kipróbálták magukat: részt vettek a DC Szuperállatok Ligája című film szinkronjában és nem másnak, mint a két szuper népszerű szuperhősnek, a Flashnek és Kiborgnak kölcsönözték a hangjukat. Dobó Kata pedig Wonder Womant szinkronizálta.

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor

Fotó: Intercom

Az animációs film két főszereplőjének eredeti hangja Dwayne Johnson és Kevin Hart.

Miről szól?

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?

Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top