nlc.hu
Család

Rendőrök segítettek limonádét osztani egy kisfiúnak

Rendőrök segítettek limonádét osztani egy kisfiúnak Kecel és Kiskőrös között

Szász Bence figyelmes akciójának gyorsan híre ment.

Kecel és Kiskőrös között, az 5309-es út keceli leágazásánál a 12 éves Szász Bence felállított egy standot, és limonádét oszt az arra járó, szomjas autósoknak. Ez felkeltette helyi rendőrök figyelmét is, és úgy gondolták, rövid időre csatlakoznak a fiúhoz, míg limonádéval, a rendőrök hideg ásványvízzel és vadriasztóval kedveskedtek az autósoknak.

Rendőrök segítettek limonádét osztani egy kisfiúnak

Fotó: Police.hu

Természetesen Bence sem úszta meg ajándékok nélkül: a baleset-megelőzési bizottság jóvoltából könyvet és kerékpározáshoz használható láthatósági eszközöket kapott. Sőt, beülhetett a rendőrautóba, valamint kipróbálhatta a speciális rendőrségi felszereléseket, olvasható a magyar rendőrség a honlapján.

Itt egyúttal arra is figyelmeztettek, a kánikulában mire kell odafigyelnie a közlekedőknek: „…türelemre és – az átlagtól nagyobb – figyelemre van szüksége. A kánikula megterheli a szervezetet, így előfordulhat, hogy a reflexek tompulnak, a mozdulatok lassúbbak vagy éppen kapkodóbbak. Kérjük, hogy a nagy melegben csak az üljön autóba, akinek elengedhetetlenül szükséges! Mindig kipihenten vezessenek, és a szokásoshoz képest gyakrabban álljanak meg pihenni! Mindig legyen az autóban megfelelően lehűtött ivóvíz a kiszáradás ellen!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top