nlc.hu
Család

Lagzi Lajcsi az exnejével közös nyaralásáról

Újra egymásra talált Lagzi Lajcsi és exfelesége? Megszólalt a zenész

A trombitaművészről és volt feleségéről készült videó elindította a találgatásokat.

Mint arról beszámoltunk, volt feleségével és gyerekeivel együtt nyaralt lagzi Lajcsi. A meghitt, horvátországi nyaraláson készült felvételek miatt az egész ország azt találgatja, vajon a trombitaművész tényleg kibékült-e az exnejével, Bogival? Amióta a házasságuk tönkrement, nem beszéltek a magánéletükről és arról sem, hogy töltöttek-e időt együtt, a gyerekeikkel vagy épp nélkülük.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi mindent tisztázott (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

Lagzi Lajcsi az első családi vakációról most először, kendőzetlen őszinteséggel mesélt a Tények Pluszban.

„Én nem jöttem össze újra a feleségemmel, és ezt egyikünk sem tervezi. Mi így döntöttünk. Ennek eredményeként el is váltunk egymástól, de a gyerekeink egy életen át kötnek össze” – vallotta be a trombitaművész. A horvátországi nyaralásról a következőket mondta el: „Ez egy random kirándulás volt. Annyi, hogy vacsoráztam a volt feleségemmel és a három gyerekemmel. (…) Mi nem együtt folytatjuk az életünket.

Elárulta, családja egy kétnapos kiruccanáson volt Horvátországban; lánya, Boglárka pedig szerette volna, ha Lajcsi is velük tart. Az édesapa örömmel elfogadta a meghívást, így együtt ünnepelték meg a Boglárka napot. „Nem egy szobában aludtam a feleségemmel, természetesen. És ha egy szobában aludtunk volna? Aludtam már másokkal is egy szobában úgy, hogy nem történt semmi olyan, ami magyarázatra szorul. A több mint 2 évtized és a 3 gyerek az egy olyan kapocs, ami – azt gondolom – nem szorul magyarázatra. Nekem az a furcsa, hogy erről beszélni kell” – jelentette ki.

Lagzi Lajcsi és Bogi amúgy 2021 őszén döntötték el, hogy 20 év boldog házasság után külön utakon folytatják. A zenész azt mondta akkor, hogy a gyerekei is támogatták szüleiket a döntésükben.

Olvass még Lagzi Lajcsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top