nlc.hu
Család

Hajdú Péter és párja nem terveznek családbővítést

Hajdú Péter és párja nem terveznek családbővítést

Hajdú Péter párjával, Eszterrel nem tervezik a család bővítését, de ha mégis jönne egy újabb baba, nem esnének kétségbe.

Fél éves már Hajdú Péter kisfia, Dominik, a tévés pedig úgy érzi, sok mindenben máshogy áll ma az apasághoz, mint 13 éve, amikor első gyermeke megszületett – írja a Blikk.

Hajdú Péter és párja, Láng Eszter

(Fotó: Schumy Csaba/solwee)

“Türelmesebb vagyok, de a legfontosabb, hogy megváltoztak a prioritások az életemben. Amikor a harmincas éveimben voltam kisgyerekes apuka, azért sokkal inkább elvitt a munka-barátok körforgása. Most abszolút a család az első, ha nem vagyok Esztivel és Domival, már lelkiismeret-furdalásom van….Domi a harmadik gyermekem, és Noncsi és Dávid is sokat vannak nálam, ha lenne még egy tesó, akkor már hatan mennénk nyaralni, négy gyerek között kellene megosztani a figyelmet, ami azért nagyon megterhelő…Ha véletlenül úgy alakulna, hogy Eszti várandós lesz, és jönne egy újabb baba, megtartanánk, mert mindketten azt valljuk, hogy gyereket nem vetetünk el” – mondta Hajdú Péter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top