nlc.hu
Család

Hajdú Péter vallomása

Halála előtt sem állt szóba édesapjával Hajdú Péter

Egy komoly vita okozta mindezt.

Hajdú Péter kíméletlen őszinteségre bírja vendégeit a Beköltözve Hajdú Péterhez című Youtube-műsorában, de van olyan, amikor belőle is kikívánkozik néhány történet. Az ünnepi adásban Stohl András volt a vendége, valamint egy rövid időre Bodrogi Gyula is beugrott hozzájuk. 

Hajdú Péter

Fotó: Birton Szabolcs

A műsorvezető ekkor idézte fel, milyen kapcsolata volt a szüleivel. Mint mondja, édesapja és édesanyja elváltak, amikor 12 éves volt, ezért nem nagyon volt előtte apakép. Habár a legtöbb emléke a karácsonyról az, hogy anyukájával kettesben ünnepelnek, emlékszik, volt olyan, amikor édesapja is velük volt. Évekkel később viszont mégis úgy alakult, egy életre elhatárolódott apjától. 

Mindenórás volt a volt feleségem Dávid fiammal, akkor volt egy olyan csúnya családi sztori, ami miatt megszakadt a kapcsolatunk. Az élete utolsó kilenc évében nem beszéltünk egymással, bár én nyitott lettem volna rá, csak nem olyan feltételekkel… Nehéz volt, de egy dolgot megtanultam ebből: lehet, néha jobb, ha ignorálsz az életedből valakit, akkor is, ha az a valaki az apád. De ha olyan szinten rossz a kapcsolat, jobb, ha menekülsz” – fogalmazott a műsorában Péter, amit a story.hu szemlézett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top