nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter műsora

Újra ott alszanak a hírességek Hajdú Péternél, Majka lesz az első

A rapper több témát is érint majd.

Hajdú Péter örömmel számolt be a közösségi oldalán arról, hogy elkészült az ottalvós műsorának legújabb évada, Beköltözve Hajdú Péterhez néven. Az adásokat a jövőben a YouTube-ra készítik, nem a tévéképernyőkre. 

„Nagyon vártam, hogy elkészüljön. Magyaroszágon elsőként készítünk YouTube-ra reality talkshow-t! Külön köszönöm Majkának, hogy első vendégként egy napra beköltözött hozzám” – írta a bejegyzés mellé Hajdú. Majkával egyébként olyan témák is kibontása kerültek, mint a rapper és Molnár Tamás szókimondó, rendszerkritikus dala, az Azt beszélik a városban című nóta. 

 

„Ha ebben az országban diktatúra lenne, ha ezt előadtátok volna… biztos, hogy repülnöd kellett volna a TV2-től, miközben ez egy kibaszott jó dal” – mondta a tévés, mire az énekes úgy reagált, hogy az ismerősei közül is sokan azt hitték, hogy egyeztetnie kellett a produkciót. Érdekesség, hogy a bejelentő Instagram-poszt kommentszekciójában Curtis is feltűnt, aki csak ennyit írt: „Kíváncsian várom.”

Hajdú Péter

Hajdú Péter (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top