nlc.hu
Sztárok

A hírességek véleménye a magyar válogatottról

„Mióta élek, nem láttam így focizni a válogatottat” – a hírességek is áradoznak a magyar labdarúgók teljesítményéről

Történelmi győzelem tanúi lehettünk tegnap este.

A magyar labdarúgó-válogatott 4-0-ra győzött az angolok ellen, ezzel átvette a vezetést a Nemzetek Ligája hármas csoportjában, ahol olyan ellenfelekkel sorsolták össze, mint Németország, Olaszország vagy az előbb említett Anglia. Hatalmas teljesítmény ez a fiúktól, a hazaiak ráadásul 1928 óta nem kaptak ennyi gólt Angliában, ezért ez egy történelmi győzelemnek számít.

Anglia-Magyarország

Fotó: Getty Images

Természetesen az ismert emberek is említést tettek a tegnap este történtekről, a legtöbben csak ámulnak az eredmény láttán, de nagyon büszkék a csapatra. 

Majka

„Még soha ilyet nem láttam !!!:) Tegnap este ki sem tudtam tenni mást, csak hogy nyertünk, meg szívecskék… De ez azért ennél több!!
Mióta élek nem láttam így focizni magyar válogatottat. Extra tempó, extra harciasság, és ami a legfontosabb: extra győzni akarás!!! Ez a pályán (és az élet minden más területén is) maga alá gyűr minden vesztes helyzetet, és eltűntet különbségeket. Tegnap este az angoloknak lett volna szüksége a különbségek eltüntetésére… Sallai, Szalai Attila, Orbán, konkrétan kész topcsapatos játékosok, Ádám Martin pedig olyan aggyal, fineszesen, önzetlenül áll neki a focinak, amit nem is tudom mikor láttam utoljára. Aztakurva fiúk!! Nem meg, hanem AGYONVERTÜK az angolokat!! Mindenkire nagyon büszkék vagyunk” – írta a rapper a közösségi oldalán.

Hajdú Péter

Tóth Gabi

Gundel Takács Gábor

„Sallai a Musical. Felébredtem és nem álmodtam. Magyarország az első csapat, amelyik legalább négyet rúgott Angliának idegenben a 6:3 óta. Magyarország az első csapat, amelyik négy gól különbséggel nyert Anglia ellen idegenben 1928 óta. Szép volt, fiúk!” – írja közösségi oldalán a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top