nlc.hu
Család

Belehúgyozott a barátnője Louis Vuitton táskájába

Belevizelt a barátnője Louis Vuitton táskájába, masszív kártérítés fizetésére kötelezte a bíróság

Mi az eset tanulsága? Nem érdemes méregdrága luxustáskákba vizelni, még akkor sem, ha épp nagyon haragszol valakire.

Azt hittük, kevés rosszabb dolog történhet otthon annál, mint amikor egy háziállat megcsócsálja a designer cuccokat, de tévedtünk. Egy 31 éves dél-koreai férfit 1150 dollár (nagyjából félmillió forint) megfizetésére kötelezett a bíróság, miután képes volt belevizelni a barátnője designer táskájába. Az eset még múlt októberben történt, amikor a meg nem nevezett férfi összeveszett a barátnőjével. Épp mindketten a barátnő házában tartózkodtak, és a vita tárgya az volt, hogy a nő túl sok pénzt költ, amivel eladósítja magát. Egy ponton a férfi besétált a hálószobába, kihozta onnan a nő Louis Vuitton táskáját, majd nemes egyszerűséggel belehugyozott – írja az Oddity Central.

Louis Vutton táska

Louis Vuitton designer táska (Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images)

Érthető módon a nő ennek nem igazán örült, és feljelentést tett a rendőrségen. A férfi először tagadta a tettét, és azt állította, hogy csak eljátszotta, mintha belevizelt volna. Mivel a vizelet alapján könnyen azonosítható volt, hogy az kitől származik, így a rendőrség nem vette be a meséjét, a vizeletminta alapján simán lebukott. A bíró 1150 dolláros (félmillió forintos) kártérítést szavazott meg a nőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top