nlc.hu
Szabadidő

24 milliónak megfelelő kiegészítőket visel egy 10 éves kislány

A 10 éves kislány egy TikTok-videóban mutatta be a 24 milliónak megfelelő kiegészítőit

Egy 10 éves kislány TikTok-videóban mutatta be, hogy menyibe kerülnek az általa viselt kiegészítőek. Az ára megdöbbentő volt.

A 45 éves Emily Abraham és lánya, Moo amolyan anya-lánya program gyanánt gyakran járnak együtt vásárolni, azonban ezek az alkalmak eltérőek a tőlünk megszokottól – írja a Metro. 

Egy kislány Tiktok videóban mutatja be, hogy mennyibe kerülnek a kiegészítői

Egy kislány TikTok-videóban mutatja be, hogy mennyibe kerülnek a kiegészítői (Fotó: Love Luxury/TikTok)

Vírusként terjed a videó, ahol kislányuk, Moo egy TikTok-videóban mutatja be a designertáska-kollekcióját. A kollekcióban olyan márkák táskái szerepelnek, mint például a Chanel vagy a Louis Vuitton, amiket a 10 éves kislány a különleges alkalmakkor szokott viselni. A szülők rendszeresen bevonják a Love Luxury névre hallgató TikTok-csatornájukba, legutóbbi videójuk pedig kiemelt figyelmet kapott, ugyanis már több mint 80 millióan megnézték. 

Az említett videóban Moo éppen arról beszélt, hogy az éppen aktuálisan viselt kiegészítőinek összértéke körülbelül 24 millió forintnak felel meg. Az édesanya elmondása alapján a kislánya tisztában van azzal, hogy mennyit érnek a rajta lévő kiegészítők és arra tanítják gyerekeiket, hogy legyenek tisztában az értékeikkel, továbbá adakozzanak azoknak, akik nem ilyen szerencsések. 

A szülők szerint a lányukat rendszeresen felismerik az utcán, ami eleinte furcsa volt, viszont Moo már nagyon élvezi. Hozzátette, hogy aggódik a média hatása miatt, ezért lánya nem fér hozzá a közösségi médiához annak ellenére, hogy gyakran szerepel a videós tartalmakban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top