nlc.hu
Szabadidő

Milliókat ajánlottak a kutyájáért, de nem adta el

Milliókat ajánlottak a kutyájáért, de nem adta el – kiakadt a net

Érthetetlenül állnak a netezők a nő előtt, akinek több millió forintot ajánlott egy idegen a kutyájáért, ő azonban nem volt hajlandó eladni az állatot.
milliókat ajánlottak a kutyájáért, nem adta el

TikTokon osztotta meg a történetét Alexis Elliott (a videóját már több, mint 960 ezren tekintették meg), miszerint egy idegen meglátta a dobermann kutyáját, és felajánlott 200 ezer dollárt, vagyis közel 71 millió forintot érte. „Valaki 200 ezer dollárért meg akarta venni a kutyánkat, én meg megmondtam a férjemnek, hogy teljességgel ki van zárva. Ti eladnátok a kutyátokat ennyiért? Hát ő a kisbabám!” – magyarázta a videóban a TikToker.

Bár Alexis csak egy számára megdöbbentő sztorit akart megosztani a követőivel, a videó felrobbant, és nagyon keményen megosztotta a netezőket. Kezdve nem csupán Alexis döntésével, hanem már azzal is, hogy egyáltalán megtörtént-e, hogy valaki tényleg ilyen ajánlatot tett: „Senki nem ajánlott fel neked 200 ezret. Azok, akiknek ennyi pénzük van, általában pénzügyileg jó döntéseket hoznak.”

  • „Szinte bűn nem elfogadni a 200 ezer dollárt.”
  • „Ebben a gazdasági helyzetben? Abszolút igent mondanék.”
  • „Olyan gyorsan rohannék, hogy összepakoljam a kutya holmijait…”

– írták viccelődve néhányan. 

Mások, bár azt mondták, hogy eladnák a kutyájukat, a 200 ezer dollárt ehhez még kevésnek találták. A többiek azonban Alexishez hasonlóan teljesen elutasították már a gondolatát is:

  • „Azok, akik igennel felelnének, nem érdemlik meg a kutyájukat. Ez a fiú az életem.”
  • „Nagyon sok kommentelőnek nem kéne, hogy kutyája legyen.”
  • „Úristen, soha. Összetöri a szívemet a gondolata is annak, hogy a kutyám nem érti a helyzetet, és elhagyatottnak érzi magát.”
  • „1 millió dollárért sem adnám el a kutyám.”

És volt, aki csak egy vicces videóval reagált a történetre – amit azóta már 5,5 millióan láttak.

@iamyelitzii

#stitch with @Alexis For 200k damn 😂

♬ original sound – LeesLittleThingsCo

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top