nlc.hu
Család

Rámenős anyós az esküvőn

Kiakadt, miután bolti sütit vitt esküvőjükre az anyósa

Az anyós szeretett volna jobban belefolyni az esküvői előkészületekbe és egyre erőszakosabb lett.

Az internetezőkkel osztotta meg történetét egy elkeseredett amerikai nő, aki egy évtizede van együtt barátnőjével és úgy döntöttek, összeházasodnak. Bár ők csak egy szolid szertartást terveztek, a nő anyósa mindenképp valami extrát akart.

Az anyós mindent megtett, hogy ne vegye figyelembe a házasulandókat (Illusztráció: Getty Images)

Az anyós mindent megtett, hogy ne vegye figyelembe a házasulandókat (Illusztráció: Getty Images)

Találtunk egy remek helyszínt, amit díszíteni sem kell különösebben. Felhívtuk a szüleinket a jó hírrel, ám a menyasszonyom anyja teljesen át akarta venni az irányítást” – idézi a Yahoo az elkeseredett nőt.

Az anyós kitalálta, hogy a sokadizigleni ír rokonság miatt ír tematikájú esküvőt tartsanak, amihez meg is rendelte a lóherés kiegészítőket. Mikor a pár ebből nem kért, onnantól az anyós minden döntésüket kritizálni kezdte.

Végül kitalálta, hogyha nem lesz rendes esküvői torta, akkor majd ő vesz bolti süteményeket és azt szolgálják fel. Hiába mondták a házasulandók, hogy ők macaront szeretnének, a rámenős anyóst ez nem hatotta meg és tényleg beállított az esküvőre egy tálca bolti süteménnyel.

Csúnya, fehér lapos sütemény volt, ami a nevünk között volt megrepedve” – emlékezett vissza a nő. „Mondtam a feleségemnek, hogy tüntesse el a sütit,  én pedig az esküvőm hátralevő részét azzal töltöttem, hogy ne legyek ilyen dühös.

A netezők persze kiálltak a friss házasok mellett, volt, aki azt kérdezte, ki visz tortát valaki más esküvőjére. Más azt tanácsolta, hogy küldjenek egy macaronból álló köszönőajándékot a ”kedves mamának”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top