nlc.hu
Család

Azt hitte, hogy mesterséges intelligencia írta meg a beszédet

Kiakadt a vőlegény anyukája, mert azt hitte, hogy a ChatGPT írta meg a koszorúslány beszédét

Egy koszorúslány csak egy kis belsős poént szeretett volna belecsempészni az esküvői beszédébe, azonban hatalmas káosz lett belőle.

Az esküvői beszédeknél szinte elkerülhetetlenek a különböző bakik. Bakinak számít, ha elrontjuk a beszédet, pikáns és egyben kínos történeteket osztunk meg az ifjú párról, vagy ha véletlen az egyikük exének nevét használjuk.

Egy menyasszony a barátaival táncol a naplementében

Egy menyasszony a barátaival táncol a naplementében (Fotó: Getty Images)

Az emberek többsége ezek után egy mesterséges intelligenciáról szóló viccet már ártalmatlannak gondolnának, azonban az egyik esküvőn éppen ez vezetett a káoszhoz. 

Az egyik koszorúslány megosztotta a furcsa történetét a Redditen, mivel kíváncsi volt az emberek véleményére – szúrta ki a Mirror.

Elmondása alapján a menyasszonnyal még informatika órán ismerkedtek meg, ezért úgy döntött, hogy a szívhez szóló beszédébe egy kis vicces is beiktat a ChatGPT névre hallgató mesterséges intelligencia platformjáról. A poén azonban nem úgy sült el, ahogyan azt tervezte. 

Amikor a beszéde után tapsolni kezdtek a vendégek, a nő viccesen hozzátette, hogy a sorokat a ChatGPT írta. Természetesen ezen mindenki elkezdett nevetni, de a vőlegény édesanyja nem értette az utalást. 

A vőlegény édesanyja ezután rám szállt és megkérdezte, hogy miért engem tesz meg a menyasszony koszorúslánynak, ha olyan lusta vagyok, hogy nem írom meg a saját beszédemet

– mesélte. 

A lány döbbenten fogadta a gyanúsítást, és igyekezett, hogy tisztázódjon a helyzet, hiszen csak egy ártalmatlan belsős poénról lett volna szó. Az anyós mindezek után lustának nevezte a lányt, majd a két barátnő közötti viszony is elmérgesedett.

A kommentelők azt javasolták a koszorúslánynak, hogy próbáljon felülemelkedni a történteken, továbbá tartsa szemmel a menyasszonyt, mivel úgy vélik, a későbbiekben még biztos sok problémája lesz az anyósával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top