nlc.hu
Család

Egy leretusált nyaklánc miatt veszett össze az ara és koszorúslánya

Édesapjától kapott nyakláncot retusáltatott le a koszorúslányról, áll a bál miatta

A kommentelők véleménye is megoszlik arról, hogy kinek van igaza, mit kellett volna tenni.

Megosztotta a Redditet annak a nőnek a története, aki retusáltatta az esküvői fotóit, mert a nászútjáról hazatérve felfedezett rajtuk egy részletet, ami szerinte elrontotta az összképet. Mint leírta, az egyik koszorúslány az esküvő előtt egy balesetben elveszítette édesapját, és emiatt a lagzi napján is szerette volna viselni azt a nyakláncot, ami még tőle kapott pár évvel ezelőtt.

„Egyáltalán nem illett a ruhájához…de úgy gondoltam, nem szólok emiatt, hiszen a képeket utólag lehet retusálni, így mindenki boldog lehet” – írta a posztoló, aki készített olyan változatokat a fotókról, amelyeken a nyaklánc nem látszott . Ez pedig nem is derült ki addig, amíg a barátnője, aki a számára fontos ékszert viselte, el nem látogatott hozzájuk, és meg nem látta a retusált felvételt, az ifjú feleség ugyanis azt rakta ki otthonában.  

Menyasszony a koszorúslányaival

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pexels)

A barátnő a kép miatt természetesen nagyon megharagudott rá, és hiába próbált bocsánatot kérni, nem áll vele szóba. Hozzátette, a koszorúslányok ruháját ő maga készítette, és ha tudta volna, hogy a barátnője ezt a nyakláncot akarja viselni, akkor azt figyelembe vette volna a tervezésnél. 

Van, aki szerint nincsen baj azzal, hogy retusáltatta a fotókat, de el kell fogadni, hogy a barátnője még gyászol, ezért lehet, hogy nem kellett volna neki az utómunkázott képeket megmutatni. És mások is megjegyezték, hogy lehetett volna tapintatosabb. De akadt olyan hozzászóló is, aki szerint nincs semmi baj azzal, hogy eltüntet valami olyasmit, aminek számára nem volt jelentősége, és rontotta az összképet.

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top