nlc.hu
Család

Vándor Éva a házasságáról

Vándor Éva eleinte nehezen egyeztette össze a magánéletet és a színházat: „Mondtam is: még egy hét próba és elválok”

Voltak súrlódások a házasságában, de több mint három évtizede kitartanak egymás mellett.

2022-ben választotta a közönség Vándor Évát, a Kenguru című film női főszereplőjét a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjai közé. Ez az a szerep, ami máig elkíséri, de Rónai Egonnal folytatott beszélgetésében a többi szerepét is kivesézi. Megtudhatjuk, mikor mondta, hogy még egy hét és válik és miért gondolta, hogy neki nem lesz lábnyoma a Halhatatlanok sétányán. Az egyik legnépszerűbb színésznő beszélget Rónai Egonnal a Húzós podcastjében.

Éppen egy darabot nézett az Operettben, amikor látta a Halhatatlanok Társulata tagjainak lábnyomait és egyből arra gondolt, hogy jó lenne, ha egyszer az ő lábnyoma is itt lehetne. Akkor lenne valami, ami marad utána, ez bizonyítja, hogy letett valamit az asztalra. Ezért is volt rendkívül boldog, mikor megtudta a hírt, hogy ő is bekerül az elit társulatba. Emellett a magánéletéről is beszélt.

Vándor Éva

Fotó: ATV

34 éve él házasságban Harmath Imre színésszel. „Néha nem könnyű együtt a pályán. Kezdetben volt úgy, hogy a színpadon és az életben is partnerek voltunk. Mondtam is, hogy még egy hét próba és elválok. Nem tudtam hazamenni és elmondani a férjemnek, hogy a partnerem kibírhatatlan, vagy a színházban nem mondhattam el, hogy egy hatalmas balhé volt otthon. Túlságosan is összekeveredett minden, mondhatjuk azt is, hogy összeragadt. Aztán belejöttünk és lett is egy kétszemélyes darabunk, a Jövőre veled ugyanitt második része” – mondta Vándor Éva.

Lányuk, Dóri táncos, a Baltazár színház egyik oszlopa, Éva pedig a jószolgálati nagykövete. „Elképesztő, amit Dóri csinál, ahogy viszi, vállalja ezt a küldetést. Már az épületet magát megérinti a szeretet, sehol máshol nincs ilyen hangulat. Sérült és fogyatékkal élő művészek társulata a Baltazár. Dóri három éve megajándékozott az unokámmal, Jónással. Ő a legnagyobb művész a családban. Folyamatosan énekelünk, táncolunk, verset mondunk. Nem tudtam eddig, hogy egy hároméves ennyire okos” – mesélte a Halhatatlanok Társulatának legújabb tagja.

A Húzós Rónai Egonnal podcast legújabb beszélgetését péntek estétől láthatják az ATV Youtube-csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top