nlc.hu
Család

A feketepiacon adhatta el felesége veséjét egy bangladesi férfi

A feketepiacon adhatta el felesége veséjét egy bangladesi férfi

A feleség csak később értesült arról, mi történt a műtőasztalon.

Egy indiai nő azzal vádolja a férjét, hogy eladta egyik veséjét. Ranjita Kundu szerint 2018-ban, amikor egy vesekő miatt kellett megoperálni, a férje elintézte, hogy eltávolítsák az egyik veséjét, hogy a szervet aztán a feketepiacon eladhassa. Állítása szerint a hiányzó veséről csak azután szerzett tudomást, hogy nemrég hasi panaszok miatt fel kellett keresnie egy orvost, írja az Oddity Central.

Orvosok a műtőben

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pexels)

Az egyik helyi televíziós csatorna beszámolója szerint a házaspár a műtét előtt a hozomány miatt veszekedett, és férj azért döntött úgy, hogy eladja felesége veséjét, hogy megszerezze a pénzt, amivel szerinte a nő tartozott neki. Ranjita Kundu nemrég feljelentést tett az ügyben, a rendőrség pedig már azóta őrizetbe is vette férjét, és vele együtt az asszony sógornőjét is kihallgatták, aki szerinte szintén bűnös.

A férfi egyébként letartóztatásakor már nem élt családjával, nyolc hónappal ezelőtt állítólag elszökött egy másik nővel, feleségének pedig emiatt vissza kellett költöznie a szüleihez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top