nlc.hu
Család

A budapesti Madách Imre Gimnázium alapítványa

A budapesti Madách Imre Gimnázium alapítványa pénzt kér a szülőktől, hogy a továbbiakban ebből finanszírozhassa a tanárok pluszmunkáját

Havi nyolcezer forintot kér a Madách Imre Gimnázium a szülőktől, hogy kitudja fizetni az ott dolgozó tanárok pluszmunkáját.

Az iskola hivatalos Facebook-oldalán jelent meg egy poszt, amiben az áll, hogy az Alma Mater Madách Imre Gimnázium Alapítvány a nevelőtestület kérésére úgy döntött, hogy támogat minden olyan tevékenységet, ami – a tanároknak a teljes állásra előírt minimum 22 órán felül – az intézménybe járó diákok épülését, tehetségének gondozását szolgálja.

Pénzt kér a a budapesti gimnázium a szülőktől

(Fotó: Munkácsy Barbara/ Facebook/Madách Imre Gimnázium Budapest – hivatalos)

A budapesti Madách Imre Gimnázium alapítványa pénzt kér a tanulók szüleitől, hogy a továbbiakban ebből finanszírozhassa a tanárok pluszmunkáját, így azoknak talán nem kell megélhetési okokból más munka után nézniük.

“Az Alma Mater Alapítvány Kuratóriuma minden tanuló után havi 8000 forint támogatást kér, az intézménybe járó testvérek esetén összesen 12 000 forintot”áll a poszt szövegében.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top