nlc.hu
Család

Kitálalt a dadus Olivia Wilde és Jason Sudiekis szakításáról

Súlyos dolgokat állít Olivia Wilde és Jason Sudeikis szakításáról egykori dadusuk

Kitálalt a dadus Olivia Wilde és Jason Sudeikis szakításáról, az egykori pár szerint aljas, hamis vádakról van szó.

A Daily Mail hozta nyilvánosságra azt a videót, amin Olivia Wilde és Jason Sudeikis egykori dadusa beszél arról, hogyan ért véget a házaspár kapcsolata, és pontosan hogyan kezdődött a színésznő és Harry Styles románca.

A neve elhallgatását kérő egykori alkalmazott szerint Wilde és Sudeikis kapcsolata még egy hónappal azelőtt is stabilnak tűnt, hogy az énekes bekerült volna a képbe. Jól bizonyítja ezt az, hogy 2020 szeptemberében még családként elmentek a tengerpartra, és úgy tűnt, minden rendben van. A színésznő ujján is rajta volt még az eljegyzési gyűrűje, és szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, ezt egy sor lesifotó is bizonyítja. Mindeközben a híresség azt állította, már rég nem voltak együtt gyermekei apjával, amikor 2020 októberében megismerte volna mostani partnerét. Ekkor kezdődött ugyanis a forgatása a legújabb filmjének, a Nincs baj, drágámnak, aminek ugye Harry Styles az egyik főszereplője.

Wilde ezután egyre több időt töltött távol otthonától a munkára hivatkozva, majd amikor november nyolcadikán hazalátogatott, szakított vőlegényével. A dadus másnap tudta meg, hogy mi történt, és állítása szerint a színészt nagyon megviselték a történtek. „Folyamatosan sírt, nem tudtam, hogy mit mondjak. Azt ismételgette, hogy vissza fogja szerezni, hogy még mindig szereti. Teljesen össze volt törve.” Néhány nappal később eszkalálódott a helyzet, amikor a színésznő visszatérve otthonába salátát készített Stylesnak, és ezt Sudiekis észrevette. A férfi állítólag filmezni kezdett, kamerával követte gyermekei anyját, majd a színésznő autója alá feküdt, hogy ne tudjon elhajtani.  

Jason Sudeikis és Olivia Wilde 2019-ben

Jason Sudeikis és Olivia Wilde 2019-ben (Fotó: Jemal Countess / Getty Images via AFP)

A dadus szerint persze a pár kapcsolatában korábban is voltak hullámvölgyek, a pandémia előtt volt egy komolyabb veszekedésük, a színésznő pedig elárulta, szeretné, ha Sudeikis elköltözne. Végül sikerült elsimítaniuk az ellentéteket. „Szerintem ezért állította azt, hogy már régen vége volt köztük mindennek, de ez egyszerűen nem igaz” – tette hozzá a pár egykori alkalmazottja.

Megjegyezte azt is, miután Wilde – aki kicsivel korábban még az esküvőjére készült – november elején kiköltözött a családi házból, néha azért hazalátogatott. Utóbbi egyébként nem meglepő, hiszen mégis van két közös gyermekük, de a dadus szerint még ekkor sem vállalta fel új kapcsolatát, és hetekig küldött szerelmes üzeneteket Sudeikisnek. Sőt, amikor otthon volt, előfordult, hogy egy ágyban aludt vele, vagy éppen meztelenül úszott a medencéjükben, a férfinak pedig egészen december végéig azt állította, hogy szereti őt. Mindenről Styles állítólag semmit nem tudott, a dadus állítása szerint azért, mert Wilde sokszor úgy oldja meg a problémákat, hogy lesöpri azokat az asztalról és nem vesz tudomást róluk.

Január elején, amikor Sudeikis gyermekeikkel és a dadussal már Londonban volt, robbant a bomba: a bulvármagazinokban feltűntek a fotók, amik Wilde-ról és Stylesról készültek Jeffrey Azoff esküvőjén. A dadus állítása szerint ezen a hétvégén többször is megpróbált beszélni a színésznővel, de nem igazán járt sikerrel, és a híresség arra hivatkozott, rossz a térerő, ahol éppen tartózkodik. És nagyon meglepődött, amikor a médiában megjelentek a fotók a szerelmespárról.

 Olivia Wilde, Sydney Chandler és Harry Styles a Velencei Filmfesztiválon 2022-ben.

Olivia Wilde, Sydney Chandler és Harry Styles a Velencei Filmfesztiválon 2022-ben (Fotó: Stephane Cardinale//Corbis via Getty Images)

A dadus arról is beszélt, hogy mik hangzottak el terápiás környezetben. Állítása szerint a szakember azt mondta, Harry Styles Wilde számára olyan, mint a drog: egy másik világot nyitott meg neki, és emiatt ő elfordult a valóságtól, amit a családja jelentett. Az egykori alkalmazott emellett azt állította, Olivia Wilde és Jason Sudeikis kapcsolatának kezdetén a nő még nem akart a kapcsolatukról beszélni, mert megszokta, hogy olyan férfiak vannak az oldalán, akikkel dicsekedhet, akik miatt értékesebbnek tűnhet. Azt is pedzegette, Harry Stylesra is csak azért esett a választása, hogy a rivaldafénybe kerülhessen. 

A dadus arról is mesélt, hogy a szakítás nagyon rossz hatással volt a színészre, volt, hogy alkohollal próbálta csillapítani a fájdalmát, és ilyenkor előfordult, hogy agresszívan, fenyegetően viselkedett. A helyzet annyira elfajult, hogy januárban bejelentette, felmond, de felajánlotta, hogy még hat hónapig dolgozni fog, hogy legyen idő megtalálni az utódját. Amikor azonban néhány héttel később Sudeikis megtudta, hogy írt Wilde-nak, azonnali hatállyal kirúgta őt. A bébiszitter ezután egy hónapig még Nagy-Britanniában maradt, majd visszarepült az Egyesült Államokba. Állítása szerint végkielégítést nem kapott, és munkanélküli segélyért sem tudott folyamodni, mert a két híresség szerint nem elbocsátották, hanem ő mondott fel. Fontosnak tartotta azért kiemelni, hogy nagyon szerette a két színész gyermekeit, és amíg nem fajult el a helyzet, nagyon jól érezte magát az alkalmazásukban Hozzátette, kirohanásai ellenére tud szimpatizálni Sudeikisszel, aki mindent megtett annak érdekében, hogy megmentse a kapcsolatot.

És mit reagált mind erre az egykori pár? Közös közleményük (!) szerint felháborítónak tartják, hogy két gyermekük egykori dadusa nyilvánosan  hamis és aljas vádakat fogalmaz meg róluk.

A minket, valamint szeretteinket, közeli barátainkat és kollégáinkat érintő, immár 18 hónapja tartó lejáratókampánya elérte sajnálatos csúcspontját. Mi továbbra is a gyermekeink nevelésére és védelmére fogunk összpontosítani, és őszintén reméljük, hogy ezek után végre békén hagyja a családunkat

 tették hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top