nlc.hu
Család

Eltűnt Bozsik Mária lánya

Egyedül gondoskodik 14 éves húgáról az eltűnt Bozsik Mária 22 éves lánya

Anyjuk három hónapja nyomtalanul eltűnt, a rendőrség azóta keresi.

Fizikailag és lelkileg is kimerítette az elmúlt időszak, és azóta is kétségek gyötrik – ezt mondta az RTL Híradónak az az inárcsi lány, akinek édesanyja 3 hónapja, rejtélyes körülmények között tűnt el nyomtalanul. Az nlc is megírta, hogy a 49 éves Bozsik Mária dolgozni ment, de a buszra már nem szállt fel, a nő a  helyiek szerint rettegett a kisebbik lánya apjától.

A 22 éves Ma Meggie egyedül gondoskodik most 14 éves húgáról. A gyámügyhöz fordult: harcol azért, hogy tragédia esetén nála helyezzék el a kishúgát, és ő lehessen a gyámja.

Nehéz mindenről gondoskodni, hogy minden nap meg legyen főzve, ki legyen takarítva, neki a tanulással kapcsolatos dolgok, a mosás… Azért fárasztó. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz egyedül.

 

Lányai szerint képtelenség, hogy anyjuk önként elhagyta volna őket vagy öngyilkosságot követett volna el.

A nőt még mindig keresi a rendőrség, vizsgálják azt is, esetleg repülővel elhagyhatta-e az országot. Bár a térfigyelő kamerák felvételét elemezték, és tucatnyi embert kihallgattak, eddig sajnos nem akadtak a nő nyomára.

Bozsik Mária

Fotó: RTL Híradó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top