nlc.hu
Család

Igazi internetes sztár lett a bányász, aki szénporos arccal és ruhában sietett kisfia első kosármeccsére

Igazi internetes sztár lett a bányász, aki szénporos arccal és ruhában sietett kisfia első kosármeccsére

A férfi alig hitte el, hogy felrobbantotta az internetet fiával közös fotója.

John Calipari kosárlabdaedző nemrég közzétett egy fotót az egyik meccsről, és a felvétel körbejárta az internetet, a fényképen ugyanis látható, ahogyan a nézők között ott ül egy kisfiú oldalán édesapjával, aki munkaruhát visel és akinek a szénportól fekete az arca. Mint kiderült, amint véget ért a műszakja a bányában, a férfi sietett, hogy együtt nézhessék meg a nem sokkal később kezdődő mérkőzést kisfiával. 

Calipari Twitter-bejegyzésére rengeteg reakció érkezett, többek között a képen szereplő férfi feleségétől. Így derült ki, hogy az apukát Micheal McGuire-nek hívják, és mindössze 45 perce volt, hogy a munkahelyéről a meccsre érjen, mert nem akart lemaradni kisfia, Easton első kosármérkőzéséről.  

Később maga Micheal McGuire is szembesült azzal, hogy igazi internetes sztár lett, hihetetlen sok üzenetet kapott, a többség interjút akart vele készíteni.

Nem hittem el, hogy megtörténhet ilyesmi!

– mondta a 29 éves férfi, aki John Calipari edző közbenjárására családjával együtt különleges vendég a csapat hazai meccsein.

Szurkolók egy kosárlabdameccsen

Fotó: Getty Images

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top