nlc.hu
Család

Egy marylandi család három tagja egyszerre nyert fejenként 50 000 dollárt

Ilyen nincs: egy család három tagja egyszerre nyert a lottón

Egy marylandi család három tagja ugyanarra a lottósorsolásra vásárolt szelvényt, ugyanazzal a számsorral, és végül mindegyikük 50 ezer dollárt (több mint 20 millió forint) nyert.

A marylandi lottótársaság szerint egy 61 éves hampstead-i férfi 1 dolláros szelvényt vásárolt a Hampstead Liquors Hampstead-i üzletében.

Számozott golyók a lottóhúzáson

Óriási összeget nyert a lottón egy nappal a születésnapja előtt (Fotó: Unsplash)

Mindeközben a férfi 28 éves lánya Hampsteadből és a 31 éves fia Towsonból ugyanabban az üzletben vásárolt szelvényeket ugyanarra a sorsolásra. Mindhárom szelvényen az 5-3-8-3-4-es számkombináció szerepelt, amely a sorsoláson a nyerőszámoknak bizonyult, így mindegyik szelvény 50 000 dolláros (átszámítva több mint 20 millió forint) nyereményt hozott.

A lottótársaság közlése szerint az egyik játékos egy új otthonra tervezi fordítani a nyereményét, míg a másik kettő azt mondta, hogy a nyereményt befektetik.

Nem olyan rég írtunk egy másik szerencsés történetről, melynek főszereplője, egy ontariói férfi, nem sokkal azután, hogy 39 ezer dollárt (azaz több mint 11 millió forintot) nyert, újra rámosolygott a szerencse. Még az első sikernél is jobban. Ugyanis egy másik szelvénnyel 78 ezer dollárt, azaz 23 millió forintot vihetett haza a szerencsés számaival.

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top