nlc.hu
Család

Megszólalt a siklóernyős, aki megtalálta az eltűnt kislányt

„Megöleltem és nagyon megkönnyebbültem” – Megszólalt a siklóernyős, aki megtalálta az eltűnt kislányt

A férfi szerint a kislány nem félt, nem volt ijedt, amikor rátalált.

„Nekem is van egy hatéves gyermekem, átéreztem, min mennek keresztül a szülők. Már tegnap este megbeszéltük a siklóernyős társaimmal, hogy reggel felszállunk. Éppen csak felemelkedtem, és megláttam a kislányt. Amikor leszálltam hozzá, nem volt megijedve, nem is sírt. Békésen ücsörgött. Elmesélte, hogy egy fa tövében töltötte az éjszakát, most pedig napozik”

–nyilatkozta a Blikknek a siklóernyős, aki hétfőn rábukkant a hatéves kislányra, aki egy Pér melletti tanyáról tűnt el még vasárnap.

Meglett az eltűnt péri kislány

Fotó: Police.hu

Mehringer Szabolcs hozzátette, gyorsan megvizsgálta a kislányt, akinek szerencsére nem esett komolyabb baja. „Mondta még, hogy ma az anyukája dolgozik, mire azt válaszoltam: biztos nem, téged keres minden erejével. Megöleltem és nagyon megkönnyebbültem.”

Sajtóértesülések szerit a kislánynak akkor veszett nyoma, amikor a kutyája nyomába eredt. A gyermek összesen 10 kilométert gyalogolt, az éjszakát az erdőben töltötte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top