nlc.hu
Család

Plasztikai műtét gyerekkorban

Plasztikáztatta 9 éves kislányát az anyuka, mert csúnyának látta

Szemhéjplasztikával indított, de szerinte szükség lesz orrműtétre és a későbbiekben mellplasztikára is.

Japánban kiskorúak számára sem törvénybe ütköző plasztikai műtétet végeztetni, elég hozzá a szülők jóváhagyása. Ezen felbuzdulva nagyon sok 18 év alatti gyerek esik át szépészeti beavatkozáson, csak azért, hogy vonzóbbá tegye a megjelenését. Rucchi és Micchi egy olyan anya-lánya páros, aki az ázsiai országban működtet egy nagy népszerűségnek örvendő sminkelős youtube-csatornát, aminek aktív résztvevője a mindössze 9 éves kislány is.

Az édesanya azt mondta, hogy amikor kicsi volt, sokat szenvedett attól, hogy nővérét mindenki szebbnek látta, mint őt, mert már kisgyerekként lógott a szemhéja. Hogy ennek a szerinte pokoli helyzetnek véget vessen, 18 éves korában plasztikai műtéten esett át, korrigálva a szépséghibáit. Mivel a kislánya az ő vonásait örökölte, pontosan tudta, hogy mi várna a gyermekre, ezért hogy megkímélje őt a megpróbáltatásoktól, már kisiskolásként elvégeztette rajta a beavatkozást.

A nőt az sem tartotta vissza, hogy az operációnak megkérték az árát, ahogy az sem érdekelte, hogy mint minden műtét, ez a plasztikai beavatkozás is kockázatokkal jár. Bár kezdetben az orvosok azt mondták, hogy a 9 éves kislány 20 percet tölt majd a műtőben, a váratlanul fellépő komplikációk miatt végül 2 órán át dolgoztak rajta a sebészek.

Orvosok műtét közben

Fotó: Unsplash

Micchi az operációt követően azt mondta, hogy egyelőre nem változott meg gyökeresen az élete, de annál, amilyen korábban volt, csak jobb lehet, ugyanis őt is sokan kritizálták lógó szemhéja miatt. Az anyuka viszont arról számolt be, hogy a környezetében élők visszajelzése már most sokkal kedvezőbb a korábbiaknál, és egyre több bókot söpörhetnek be a plasztikai műtétnek köszönhetően.

Hozzátette azt is, hogy azt szeretné, hogy a kislánya tökéletes szépség legyen, ezért a jövőben orrplasztikának is alávetné, és ha a jövőben a kebelmérete úgy kívánja, mellplasztikára is elviszi majd.

Az internetezők körében egyáltalán nem aratott osztatlan sikert az átszabott szemhéjú kislány, akinek az anyukáját gyakorlatilag ízekre szedték. Azt mondták, hogy a sok kellemetlen beavatkozással a saját kishitűségét vetíti ki a lányára, aki pont úgy lenne gyönyörű, ahogy van.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top