Egészség

Szemhéjplasztikát csináltatott, azóta nem tudja becsukni a szemét

Nagyobb szemeket szeretett volna, most kénytelen félig nyitott szemmel aludni.

Egy Li nevű kínai nő nagyobb szemeket szeretett volna, ezért megcsináltatta az Ázsiában egyébként igen gyakorinak számító dupla szemhéjplasztikát. A beavatkozásért 13 ezer jüant, vagyis nagyjából 550 ezer forintot fizetett, a végeredménnyel azonban nem volt elégedett, ezért visszatért a klinikára, és újabb beavatkozást végeztetett, hogy a szemei még nagyobbak legyenek.

A sebészek elvállalták az újabb műtétet, ám ez sem hozta meg a nő által várt eredményt, sőt a helyzet minden addiginál rosszabb lett. A második operáció óta ugyanis nem tudja teljesen becsukni a szemét.

elrontott-szemhejplasztika

Így néznek ki a nő szemei (Fotó: Oriental Daily)

Az orvosok a műtét után azt mondták a nőnek, hogy ha a hegek begyógyulnak, újra be tudja majd csukni a szemét, ez azonban egyelőre nem következett be. A klinika felajánlotta, hogy egy harmadik beavatkozással korrigálják a problémát, de Li ezt visszautasította, inkább kártérítést kért.

Arra hivatkozva, hogy kénytelen félig nyitott szemmel aludni, és mivel a szemét nem tudja lehunyni, a látása is elmosódott, végül 30 ezer jüan, vagyis nagyjából 1,2 millió forint összegű kártérítést kapott a klinikától. Most pedig abban reménykedik, hogy a szeme idővel mégiscsak meggyógyul, ahogy az orvosok ígérték.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top