nlc.hu
Család

Babaruha minta

Kibukott az anyuka: pajzán mintát szúrt ki a babaruhán

Nem mindennapi látványban volt része, az egyszer biztos!
Meglepett lány

Sok szülő szereti különleges dologgal meglepni a gyerekét, az a gyerekruha azonban, amit ez az anyuka adott a 8 hetes kislányára, minden várakozást felülmúlt. Rögtön hozzá is tesszük, hogy az édesanya is csak otthon vette észre, hogy az állatkák zavarbaejtő pózban szerepelnek a babaruhán, ami egy szabási malőr miatt fordulhatott elő.

A kicsi ruháját a Marks & Spencertől vásárolta, és első ránézésre nincs is benne különös: sötkék alapon élénk színű állatkák láthatók rajta, a kép azonban merőben más lesz, ha a rugdalózót begombolják: a 8 hetes baba mellkasán egy róka és egy hód szeretgeti egymást, cseppet sem gyerekruhára való módon. 

Mikor az anyuka felfedezte a bakit, gyorsan lefotózta és megosztotta az internet népével: „Nyilván akkor vettem észre, miután levágtam róla a címkét, és arról sincs sejtésem, hol lehet a blokk. Először kitört belőlem a nevetés, de nem szeretném, hogy a babám ilyesmit viseljen. Igazán kár érte, mert a minta egyébként nagyon cuki és a ruha anyaga is mesésen puha!” 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy festenek a babaruhán pajzánkodó erdei állatok, kattints ide a képekért!

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top