nlc.hu
Család

Egy brit családanya nem vette észre, hogy pénzt főz a kuktában

Napokig nem vette észre, hogy pénzt főz a kuktában

A fontot nem olyan könnyű elpusztítatni, úgy tűnik.

A pénz ugyan nem a fán terem, de úgy tűnik, semmi baja nem lesz akkor sem, ha több napra a kuktában hagyjuk. Ezt derítette ki egy brit édesanya, Stacey Goodwin. Történt ugyanis, hogy éppen a keze ügyében volt 350 font, amiből anyósa temetésére tettek fálre, amikor valaki kopogtatott az ajtón, ő pedig jobb híján kuktába rejtette a bankjegyeket.

Ezzel önmagában még nem lenne baj, ám később, amikor szüksége volt a pénzre, nem vette észre, hogy egy húszfontos bankjegy benne maradt az edényben. Stacey Goodwin csak két hét múlva szembesült azzal, hogy a húszfontos végig ott pihent a kukta alján, és a körülményekhez képest nem is volt rossz állapotban.

Egy nő belenéz a kuktába

Fotó: Getty Images

“Nem mondtam semmit a páromnak, csak feltálaltam neki némi kenyér és vaj társaságában. Ezt nagyon mulatságosnak találta.  Érthető, hiszen ki az, akinek napokon keresztül ott lapul egy bankjegy a kuktájában, és észre sem veszi. Szörnyű időszak volt ez számunkra, de ez legalább megnevettetett minket, és a párom édesanyja is biztosan jól szórakozott volna rajtunk” – tette hozzá. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top