nlc.hu
Család

Nagy Zsolt a jövőjéről

Cipruson taxizna Nagy Zsolt, ha itthon már nem kap munkát

A színésznek már van B-terve.

Ha itthon ellehetetlenülne az egzisztenciája, Cipruson taxizna Nagy Zsolt. Többek között erről is vallott A Konyhafőnök VIP-ben sokáig jutó színész az rtl.hu-nak adott interjúban.

Nagy Zsolt

A Konyhafőnök VIP-ben bizonyított Nagy Zsolt – Fotó: Sajtóklub

Senkinek sem jó, ha nem dolgozhat, nekem sem. És szűkülnek a lehetőségek. (…) Ha nagyon-nagyon szorul a hurok, ha már munkát se fogok kapni, akkor lehet, hogy nekem is el kell hagynom az országot. Nem tudom, hova mennék. Talán Ciprusra” – árulta el a 46 éves színész, aki meg is indokolta, hogy miért Ciprust választaná. “Tenger, hegyek, meleg. Szerintem találnék magamnak munkát. Veszek egy taxit, és majd taxizom Cipruson, valamit csak fogok csinálni” – magyarázta Nagy Zsolt, aki nem titkolja: nagyon sokszor elszakadt nála a cérna A Konyhafőnök VIP-ben.

Sokszor kerültem olyan idegállapotba, ami kezelhetetlenné tett. Hol azért, mert elromlott valami, hol pedig, mert én rontottam el valamit. (…) Azt gondoltam, bemegyek, és majd hozom a zen buddhista arcot, meg majd képviselem a zero waste vonalat. Hát, nem így lett. A zero waste már az amúrnál megdőlt” – mesélte a színész, aki a Középdöntő utolsó előtti napján esett ki a főzőversenyből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top