nlc.hu
TV-sztárok

Nagy Zsolt A Konyhafőnök VIP-ben

Nagy Zsoltot az ájulás kerülgette főzés közben A Konyhafőnök VIP-ben: „Ebbe az emberek általában belehalnak”

A feszültség hatására annyira kapkodni kezdett, hogy az ájulás szélére sodródott a színész.

A Középdöntő okozta stressz hatására A Konyhafőnök VIP versenyzői egyre feszültebbek, hiszen tudják, hogy már csak egy kicsi választja el őket attól, hogy bejussanak a Döntőbe. Míg egyeseket ez még jobb teljesítményre sarkallt, másokat megrémített a verseny tétje, és ennek már fizikai tünetei is jelentkeztek.

Nagy Zsolt,

Nagy Zsolt kikészült főzés közben – Fotó: Sajtóklub

A második feladatban az előnnyel induló Dobos Evelin választotta ki a versenytársai fő alapanyagát. Bár Nagy Zsolt elégedett volt a kapott hússal, Rácz Jenő félidőnél elvette tőle az elrontott raguját, így újra kellett terveznie az egész ételét. A színész teljesen kikészült Jenő séf kritikájától, hiszen emiatt félidőnél újra kellett gondolnia az egész ételét. Ez a váltás akkora feszültséget okozott benne, hogy fejvesztve rohangált a konyhában, aminek a végén már fizikai jeleit is mutatta annak, hogy kikészült: az ájulás szélére sodródott.

„Az alapgondolatomat vették el. (…) Az a fajta paradigmaváltás volt, hogy ‘Tervezz újra mindent!’ A steakhez tök más kell, mint egy raguhoz. Tök máshogy csinálod meg. Ez nem volt benne a mai ügyben, hogy tönkremegy, és az időd felénél megy tönkre az egész kajád. (…) 25 perc alatt ki kellett találni valami mást. ‘Tényleg, álljatok be ti! Csináljátok meg ti!’ Persze azt már láttam, hogy a mi séfjeink meg tudják csinálni, de elmebetegség. Ebbe az emberek általában belehalnak, és én is azt gondoltam, hogy ‘Most fogsz elvérezni, Zsolti!’. (…) Éreztem már, hogy sz@rul érzem magam, hogy el fogok szédülni, el fogok ájulni. Ki kellett állni kicsit, venni kellett egy levegőt. Vissza kellett nyugtatnom magam, gondolkodnom kellett. (…) Le kellett lassítani, mert effektíve sz@rul éreztem magam. (…) Összességében ez a főzés volt számomra a legmegterhelőbb, a legmegerőltetőbb idegileg, szellemileg, fizikailag” – vallotta be utólag a kamerák előtt Nagy Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top