nlc.hu
Család

Büntetés kutyának

Cuki videó az önként büntetésbe vonult kutyáról

Igazából a gazdáját állította sarokba az anyukája, de Dash, az angol masztiff önként büntetésbe vonult vele.
Angol masztiff kutya közelről

A 3 éves Peyton rossz fát tett a tűzre, ezért az anyukája úgy döntött, hogy büntetésként sarokba állítja. Ami ekkor történt, azt a szülők nem bírták nevetés (és videókészítés) nélkül megállni.

Jillian Smith publikálta a kisfiú és a masztiff barátságát szavak nélkül bemutató videót, amit aztán ezrek osztottak tovább. Az anyuka azt mesélte, hogy a telefonja épp kéznél volt, ezért kihasználta az alkalmat és gyorsan meg is örökítette a nem mindennapi látványt.

Peyton odacsapott az 5 éves nővérének játék közben, ezzel érdemelte ki a sarokba állítást. Amikor a család angol masztiff kutyája észrevette, hogy a kisfiú épp a büntetését tölti, mellé szegődött, hogy ne érezze magát annyira egyedül.

A kommentelők teljesen elolvadtak a kisfiú és a kutya barátságát látva, de az anyuka is azt mondta, hogy örökre az emlékezetébe égett ez a varázslatos, szívmelengető pillanat, amitől azonnal elszállt a haragja is.

Forrás: Via, Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top