nlc.hu
Otthon

Kitartásból ötöst érdemel ez a méretes szőrpamacs

Ez a gigantikus kutyus bemutatja, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét

Azt üzeni: soha ne add fel és eléred a célodat!

Modern népmese főszereplője lehetne az alábbi bűbájos óriás, egy több mint 130 kilós tibeti masztiff, amely hősies küzdelmet folytat azért, hogy beszállhasson gazdája autójának csomagtartójába. 

A videó a TikTok videomegosztó közösségi oldalra került fel, népszerűségét pedig remekül jelzi, hogy cikkünk írásának a pillanatában már több mint hétmillió felhasználó jelezte egy-egy szívecskével, hogy tetszik neki a felvétel, míg több mint 381 ezer felhasználó meg is osztotta követőivel a képsorokat. 

Mint látható, a jószágnak az elején a gazdi segítségére is szüksége van, a férfi alaposan megküzd érte, hogy a tekintélyes méretű kutya első tappancsait felemelje a csomagtartóig. 

Komolyan megküzd az autózásért ez a hatalmas kutyus

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A többit azonban már a masztiff végzi el: nagyon küzd, nagyon küzd, de sosem adja fel, így a végén a próbálkozásait siker koronázza.

@eidenchor

See how the big guy of more than 300 pounds on board ! #tibetanmastiff #dog

♬ original sound - 🎶🐰Kôn Køn🦁🎶 - 彭十六

 

Ha pedig csak egy pillanatra is elmosolyodtál, már nem volt hiábavaló a titáni küzdelem, ezúton is fülvakarást és virtuális jutifalatokat küldünk a legcukibb óriásnak. 

Még több cukiság az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top