nlc.hu
Szabadidő

Kedves idegenek segítettek egy 14 éves kutyusnak, hogy újra szabad levegőn lehessen

Megható összefogással dobják fel az idős kutyus „nyugdíjas éveit”

Ha szükséged van valamire, ami visszaadja az emberiségbe vetett hitedet, nézd meg ezt a videót!

A kutyák csodálatos lények, erre számtalan példát szolgáltatott már a világ: ott vannak a koronavírus keresésére betanított rendőrkutyák, amelyek az emberiséget segítik a járvány elleni harcban. Aztán ott vannak az ebek, amelyek bajbajutott társaikért akár saját testi épségüket is hajlandóak kockára tenni. Ott vannak Joe Biden amerikai elnök kutyái, Champ és Major, akiknek nem hivatalos Twitter-oldalát több mint kétszázezren követik. Nem maradhatnak ki a sorból a csodálatos mentőkutyák, például a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat kutyái, akiknek most bizony szüksége lenne egy kis segítségre. 

Reméljük, az ő érdekükben is összefognak majd az internetezők, mint ahogy tették az alábbi videón látható, 14 éves kutyus esetében. Az aggastyán négylábút egy kedves nő fogadta örökbe. Bár nem derül ki az alábbi tweetből, de valószínű, hogy a szépkorú németjuhásznak már eléggé nehezére esik a mozgás, ezért új gazdija szerzett számára egy négykerekű kocsit, hogy így, maga után húzva tudja „sétáltatni” a család új kedvencét. 

Így azonban nagyon melege volt szegénynek, hiszen tulajdonképpen így a teljes séta ideje alatt a tűző napon kellett feküdnie. A gazdája viszont már korábban is posztolt róla videókat, így juthatott el a felvétel két kedves ismeretlenhez, akik úgy döntöttek, egy különleges, a kiskocsira szerelhető napernyővel járulnak hozzá, hogy a nyugdíjas kutyus guruló sétái a jövőben még komfortosabbak legyenek. 

Az ilyen jelenetek képesek visszaadni az emberiségbe vetett hitet, innen is tapsolunk a veterán blökit örökbe fogadó gazdinak és a napernyőt beszerző embereknek is.

Még több cukiság az nlc-n:

Könnybe lábad a szemed ennek az idős kutyusnak a sztorijától

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top