nlc.hu
Szabadidő

Ez a szarvas hazakísérte az éjszaka bajba jutott nőt

Hazakísérte a lerobbant autóst a cuki szarvas

Több mint 10 kilométeren át sétált a nő mellett a sötétben.

Az amerikai Maine államban él és dolgozik Sarah Synn, aki pár napja osztotta meg Facebook-oldalán az alábbi videót az ismerőseivel. A képsorok mellé leírta azt is, hogy mi történt vele. Egyik éjjel, nagyjából éjfél körül hazafelé tartott, amikor az autója lerobbant egy földúton, a semmi közepén. A nő egy darabig várta, hátha arra téved egy másik autós, aki kisegítené, de egy óra elteltével már arra jutott, jobban jár, ha inkább gyalog folytatja az útját és másnap visszatér a kocsiért. 

Nyolc mérföldet, azaz csaknem 13 kilométert kellett sétálnia a holdfényes éjszakán. Alig indult útnak, nem sokkal később zajt hallott az útszéli bokrok közül. Mint írja, nagyon megijedt, mert azt hitte, valamilyen veszett vadállat fog mindjárt rárontani. Megszaporázta a lépteit, majd egy idő után hátrafordult és meglátta a zaj forrását: egy szarvas jött mögötte az úton, ahogy írja, az állat szabályosan követni kezdte. Synn először megijedt, mert azt hitte, a szarvas is veszett, és mivel jókora patásról volt szó, félt, hogy az állat esetleg megtámadná. 

A szarvas azonban nem tanúsított ellenséges magatartást, sőt, idővel egyre közelebb jött, végül úgy sétáltak egymás mellett, mintha a nő a kutyáját sétáltatná. Az állat három és fél órán keresztül nem tágított mellőle. Mint írja, egy autós alaposan elcsodálkozott, amikor hajnali fél ötkor egy sárga esődzsekis nővel találta magát szembe, aki a szarvasával sétált. 

Synn végül biztonságban hazaért, miután az említett sofőr felajánlotta, hogy hazaviszi, de sosem fogja elfelejteni azt a varázslatos találkozást. Ahogy írja, nagyon szereti újdonsült szarvasbarátját és nagyon reméli, hogy a négylábú biztonságban visszajutott az erdőbe, ahol él. 

Még több cukiság az nlc-n:

Haza kísérte az eltévedt nőt egy cuki szarvas

Képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top