nlc.hu
Egészség

Ez a blöki minden "családi fotót" elront, de mindenki imádja

Bámulatos tehetséggel trollkodja szét a családi fotókat ez a kutyus

Ettől persze ő lesz a legcukibb a testvérei közül.

Aki szeretett volna már házi kedvencéről, kutyájáról, macskájáról jól sikerült fotókat készíteni, az tudja, mekkora kihívás akár egyetlen állattal megpróbálni együttműködni. Ezek után képzeljük el ugyanezt, megnégyszerezve! Erről szól annak a Yoko nevű nőnek az élete, aki négy darab shiba inu fajtájú kutyussal osztja meg az életét. A jószágokról egyébként fantasztikus csoportképek szoktak készülni, de van köztük egy kakukktojás. 

Ezen a képen minden rendben van, ez alapján a fotó alapján nem is lenne könnyű megmondani, hogy melyik négylábú a notórius fotótroll, ezért adunk még egy kis segítséget. 

Itt már szűkül a lehetőségek száma, de még mindig két gyanúsított „van versenyben” a legcukibb fotótroll megtisztelő címért.

A fenti fotó azonban megtévesztő lehet, mert itt épp nem az volt a feladat, hogy a kamerába nézzenek a kutyák.

Természetesen a Hina névre hallgató kajla fehér jószág a tettes, de azért Yoko Instagram-oldalát megnézve látni fogjuk, hogy tud ő is szépen pózolni, ha szükség van rá, igaz, Hina?

Még több cuki kutya az nlc-n:

Ez a kajla kutyus szétbombázza az összes családi fotót

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top