nlc.hu
Család

Elveszett kislányra vigyáztak a rendőrök

Két órán keresztül vigyáztak a rendőrök egy kislányra, aki elszakadt a családjától

A Nyugati pályaudvaron elkeveredett egy kislány a családjától és csaknem két órán keresztül vigyáztak rá a rendőrök, ameddig az édesanyja meg nem jött.
Fokozott közúti ellenõrzés az egyik helyszínen Berettyóújfaluban a Népliget utcában 2021. március 9-én

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyugati pályaudvaron szolgálatot teljesítő rendőreihez kísértek oda egy rémült kislányt 2023. január 3-án este – számolt be a police.hu.

A közlemény szerint a síró gyereknek a rendőrök enni és inni adtak, majd játékkal, rajzolással nyugtatták meg, ezután tudtak vele beszélni. Mint kiderült, a nyolcéves kislány édesanyja és testvérei felszálltak a villamosra, ő azonban a megállóban maradt. Azt is elmondta, hogy Ukrajnából, Kárpátaljáról érkeztek, ezért a rendőrök a menekülteket fogadó BOK csarnokkal is felvették a kapcsolatot, de a hozzátartozókat nem találták. Az anyuka végül fél 10 körül jelentkezett eltűnt gyermekéért, így a kaland happy enddel zárult.

Nemrég egy másik kislány tűnt el egy Pér melletti tanyáról, amikor a kutyája után beszaladt az erdőbe. Őt másnap egy siklóernyős találta meg egy fa tövében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top