nlc.hu
Család

Tanárnő az iskolai táncpárbajon

Táncpárbajban iskolázta le a diákját a tanárnő

A diákok le voltak döbbenve a tanárnő profi táncmozdulataitól.
Yolanda Turner amerikai tanárnő egy iskolai táncpárbajon

Imádja az internet az amerikai tanárnőt, aki beszállt egy iskolai táncpárbajba, és simán leiskolázta az egyik diákot. A felvételt több milliószor játszották le, és olyan hírességek osztották meg, mint Ciara és Khloe Kardashian.

Az 51 éves Yolanda Turner december 22-én, a vizsgák közötti szünetben lépett az iskolai táncparkettre, hogy megmérkőzzön egykori tanítványával, a 8. osztályos O’Riannel. A tanárnő elmondta, hogy semmi nem volt előre megtervezve, a diákok élvezték a szünetet, aztán úgy döntöttek, hogy őt is táncpárbajra hívják.

A tanulók le voltak döbbenve a tanárnő profi mozdulataitól. Kihívója, a 13 éves O’Rian tavaly még Turner osztályába járt, és azóta is szoros kapcsolatot ápolnak, a zene és a tánc fontos kötelék közöttük. Ám azt még a fiatal diák sem tudta, hogy Turner ilyen jól mozog.

A pedagógus azt mondta, mindig is az élete része volt a tánc, tanított előadóművészeti iskolában is, és a DJ-zés a hobbija. „Csak azt akarom, hogy mindig emlékezzenek arra, hogy semmi sem lehet olyan rossz, hogy ne lehessen táncolni” – vonta le a tanulságot a pedagógus, aki szerint a diákok megérdelmlik, hogy jól érezzék magukat.

Mindig jó látni, amikor egy tanár kilép a megszokott szerepéből a diákjai kedvéért, egy másik amerikai tanár például 75 különféle pacsit tanult meg, hogy a tanulói számára jól induljon a nap. 

(GMA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top