nlc.hu
Család

A wc-ből került elő a 20 éve eltűnt jegygyűrűje

20 éve tűnt el, most karácsonyi ajándékként kapta vissza az elveszett jegygyűrűjét

Shaina Day húsz éve véletlenül lehúzta wc-n a jegygyűrűjét. Most a karácsonyfa alatt talált rá, méghozzá nem mindennapi díszcsomagolásban.

Nem mindennapi karácsonyi meglepetés várt a floridai Nick és Shaina Day-ra a karácsonyfa alatt. Egy csomagban a jegygyűrű várta őket, amit Shaina húsz éve húzott le véletlenül a wc-n. A házaspár alig akart hinni a szemének. A gyűrű nem sokkal azután tűnt el, hogy összeházasodtak, a „baleset” a férfi szüleinek házában történt. Shaina annak idején még a vízóra aknába is lemászott, mindent szétszerelt és megnézett, de sehol sem lelte. De hogy került a karácsonyfájuk alá húsz évvel később?

eltűnt jegygyűrű

Jegygyűrű a wc-ből (fotó: részlet a Fox News riportjából)

A Fox News cikke szerint decemberben Nick szülei úgy döntöttek, hogy újra cserélik a régi wc-jüket. A gyűrű akkor esett ki, amikor a vízvezeték-szerelő felemelte a WC-t a földről, és a felesleges vizet a kádba öntötte, nehogy az egész házban csöpögjön. Nick szülei aztán poénból vettek egy mini kerámia wc-t, beletették a gyűrűt, majd becsomagolták karácsonyi ajándéknak, és azt tették meglepetésként a fa alá. Shaina alig akarta elhinni, hogy a gyűrű ennyi éven át a WC csövében hevert. A meglepetés könnyeket csalt a nő szemébe, hiszen sosem gondolta, hogy valaha is előkerülhet. Egy alapos tisztítás után a gyűrű ma is ugyanúgy csillog, mintha csak új lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top