nlc.hu
Család

A focicsapat nyolc játékosának született gyereke

Bébibumm a focicsapatnál: 8 játékosnak született gyereke

A sheffieldi amatőr labdarúgócsapat 8 tagjának született gyereke 2022-ben.
Egy piros sportszáras focista készül elrúgni a focilabdát

Igazi bébibumm volt egy angol amatőr focicsapatnál, nyolc játékosnak született gyereke 2022-ben, és egy kivétellel mindannyian először lettek édesapák.

A sheffieldi Chapeltown Royal British Legion FC utánpótlásának első tagja, a segédedző Dave Addams kisfia május 1-jén született, a sort pedig pedig Adam Todd edző zárta, aki december 19-én lett apa. A csapat legeredményesebb góllövője, a 33 éves Mitch Savage volt az egyetlen, akinek már volt gyereke, ő a harmadik babáját üdvözölte novemberben.

„A pálya mellett szinte egy kis bölcsőde szokott kialakulni mostanában, annyi anyuka és kisbaba van kint, hogy lássa apát focizni” – mondta Adam Todd.

Az edző szerint a klub eddig is megpróbált családbarát lenni, de a mostani gyermekáldás nagyban hozzájárult a törekvéshez.

Voltak már hasonló esetek, egy iskolában például hét tanárnő lett egyszerre terhes, egy szülészeti osztályon pedig egy időben várt babát kilenc ápolónő.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top