nlc.hu
Család

Elraboltak egy lányt az otthonából, de a rendőrség megtalálta

Elraboltak egy lányt az otthonából, de a rendőrség azóta megtalálta

Éjszaka elraboltak egy 14 éves lányt otthonából a Szeben megyei Nagytalmácson.
sziréna

Egy 14 éves lányt otthonából raboltak el a Szeben megyei Nagytalmácson (Tălmaciu) hétfőn hajnalban. Az első vizsgálatok alapján kiderült, hogy éjszaka 3.30 óra környékén négy maszkos férfi tört be a lakásba és erőszakkal elvitték a kiskorú lányt, Carolea Luminițát. A férfiak egy autóba tuszkolták be a fiatalt és egy ismeretlen helyre vitték, írja a Maszol. A rendőrség a lakosság segítségét is kérte, hogy amennyiben valaki segíteni tud a tettesek azonosításában, vagy információi vannak a lány hollétéről, hívja az 112-es számot, illetve jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsön.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy lakossági bejelentés, vagy pedig a rendőrségi nyomozás vezetett eredményre a kiskorú hollétének kiderítésében és az elkövetőek azonosítása és elfogása érdekében.

A hír országosan elterjedt, a kiskorú elrablására a közösségi média-platformok is figyelmeztettek és arra kértek mindenkit, hogy amennyiben hasznos információkkal rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrsége vagy tárcsázzák az egységes segélyhívószámot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top