nlc.hu
Család

Gáspár Laci fiáról, Noelről

„Egy új oldalát ismertem meg Noelnek” – Gáspár Laci a fiával volt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban

Az énekes törekszik rá, hogy mindig szakítson minőségi időt a családjára.

A TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorának a ma esti adásában Gáspár Laci is szerepel a kisfiával. Kapcsolatukról és Noel új oldaláról a Mokkában mesélt az énekes.

Gáspár Laci

Fotó: Zsigmond László / nlc

„Próbálok minél több dologban részt venni, nem vagyok annyira szigorú, mint az anyukája, viszont mégis, amikor nekem kell szólni, akkor tudja, hogy az úgy van – mondta arra, mennyire tartja magát szigorú szülőnek, majd hozzátette, igyekszik a családjával minél több időt tölteni. – Nagyon szoros a kapcsolatunk. Minden héten figyelek arra, hogy minden gyermekkel menjünk programra, legyen olyan, amikor csak az egyik, amikor a másik, hogy mindenki érezze azt, hogy külön van rá figyelve. Van egy olyan szokásom, amit mindig próbálok tartani, többé-kevésbé sikerül is, hogy a szerda vagy csütörtök az randinap nekünk. Tehát nemcsak a gyerekekkel, hanem a feleségemmel is vagyok legalább egy napot külön.”

Laci emellett kitért arra is, milyen volt a fiát a műsorban látni. „Új oldalát ismertem meg a Noelnek, csak ámultam, hogy milyen felszabadult, nem is tudtam elképzelni, hogy ennyire jól fogja magát érezni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top