nlc.hu
Család

Gáspár Lacinak egy gyerekkori fotója se maradt

Gáspár Lacinak egy gyerekkori fotója sincsen: „Csak 23 éves koromtól vannak rólam képek”

Emlékszik ugyan, hogy az óvodában készítettek róla fotókat, mégsem maradtak fenn. Furcsa számára, hogy az első Megasztáros szereplései óta vannak csak képei magáról, mintha előtte nem is létezett volna.

Több mint tízezer fotó található Gáspár Laci telefonján és amikor készüléket cserél, mindig gondosan vigyáz rá, hogy át- és elmentse őket.

Pont azért vigyázok annyira rájuk, mert az én fotóimra nem vigyáztak

– mondta el az egyetlen állva maradó X-Faktor mentor az rtl.hu-nak, kitérve arra is, hogy furcsa és fájdalma számára, hogy nem maradtak fenn gyerekkori fotói, sőt az első fotója csak 23 éves korából való, amikor először szerepelt tévés tehetségkutatóban. Úgy érzi, ez bizonyos szempontból ez olyan, mintha azelőtt nem is létezett volna.

Gáspár Laci

Gáspár Laci a Sztárbox vendégeként (fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

Gáspár az interjúra az első basszusgitárját is elhozta, amit saját maga épített. Bár már dolgozott akkoriban, egy hangszerboltban járva tudatosult benne, hogy a szerény fizetéséből valószínűleg soha nem engedhetné meg magának az áhított hangszert. Ez azonban nem tántoríthatta el, úgy döntött, megépíti magának.

Egy könyvtárban olvasott utána a hangszerépítésnek, egy hangszerkészítő is a segítségére volt, azonban a munka nagy részét maga végezte el, és egy éven keresztül minden fizetéséből vett valamilyen alkatrészt, amit használni tudott a hangszerkészítés során, mire végre elkészült vele.

Rendkívül büszke a hangszerre, ugyanis azt jelképezi, hogy érdemes követni az álmait, mert ha kellően kitartó, azok valóra válhatnak. A beszélgetés során a gyerekeit is emlegette, akik szintén érdeklődnek a zene iránt, ő azonban nem szeretné rájuk erőltetni a zenélést. Amennyiben mégis ezt az utat választják, mindenben támogatni fogja őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top