nlc.hu
Család

Harry herceg a hercegi címéről

Harry herceg ezért nem mond le a hercegi címéről

Egyórás interjút adott, amelyben leginkább a könyvéről és a családjáról beszélt.

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a Harry és Meghan című dokusorozat a Netflixen, amely leginkább arról szólt, hogy a színésznő miért nem tudott beilleszkedni a brit királyi családba. Nemsokára pedig kijön Harry herceg memoárja, ami inkább botránykönyvnek néz ki a már kiszivárgott részletek alapján.

Amiket eddig állított: 

A királyi család nem reagált az elhangzottakra, ami minden bizonnyal így is marad. Vasárnap került adásba a herceg Anderson Coopernek adott egyórás interjúja, amelyben többek között arra a kérdésre is válaszol, ha ennyi távol akar maradni a családjától, miért nem szabadul meg a hercegi címtől.

Harry herceg

Fotó: Getty Images

„És az mégis mit változtatna meg?” – reagált Harry herceg, majd a riporter azon kérdésére is válaszolt, hogy miért teregeti ki a családja szennyesét. 

Minden egyes alkalommal, amikor privátban próbáltam rendezni a helyzetet, kiszivárogtatások és sztorik jelentek meg a sajtóban rólam és a feleségemről. Az a családunk mottója, hogy »soha ne panaszkodj, és soha ne magyarázkodj«. De ez csak egy mondás, nem igazán állja meg a helyét” – mondta Harry, majd hozzátette, évek óta próbálja rendezni a kapcsolatát a családtagjaival, máig sikertelenül. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top