nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle lebukott

Nem mondott igazat Meghan Markle a dokumentum sorozatában

Vagy csak gúnyolódott?

Harry herceg és Meghan Markle korábban úgy döntöttek, hogy dokusorozatban mesélik el a történteket a saját szemszögükből. A Meghan és Harry című Netflix-alkotás első három része december 8-án debütált, majd 15-én a többit is láthatták a nézők.

Meghan Markle

Meghan Markle (Getty Images)

A sorozat egyik jelenetében Meghan hercegné feleleveníti első találkozását a néhai II. Erzsébet királynővel. A hercegnét meglepte, hogy a királyi család tagjainak is pukedlizniük kell az uralkodó előtt. A hercegné szerint nem tudta, hogy ezt hogyan kell csinálni. Férje mellett ülve, furcsa, széles mozdulatokkal mutatta be, hogy szerinte hogyan pukedlizett zavarában II. Erzsébetnek:

A PageSix mégis úgy gondolja Meghannak lehetett valamennyi fogalma arról, hogyan kell pukedlizni, évekkel korábban ugyanis a kamerák előtt megtette. Az ezt bizonyító videó pedig futótűzként terjed a közösségi médiában.

Meghan Markle házasságkötése előtt leginkább a Brilliáns elmék című sorozatból lehetett ismerős, ennek egyik, 2010-es jelenetében pukedlizett egy ügyvéd előtt. A hercegné 2016-ban találkozott először II. Erzsébettel.

Az eredeti felvételt posztoló Instagram-felhasználó szerint Markle már itt is tökéletesen kivitelezte a mozdulatot, így a dokumentumfilmben előadott jelenet inkább gúnyolódás lehetett.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top