nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle első találkozása a királynővel

Nagyon kínos, ahogy Meghan felidézi az első találkozását II. Erzsébettel

A netflixes dokusorozatban még Harry is feszengve figyelte, ahogy felesége bemutatta, mit csinált, amikor találkozott a királynővel.
Egy nő nézi a Harry and Meghan című dokumentumfilmet a képernyőn

Már kijött a Netflixen a Harry & Meghan című dokumentumfilm-sorozat első három epizódja, ami miatt máris rengeteg kritikát kap a királyi családtól eltávolodott házaspár.

Az egyik részben Meghan Harry mellett ülve próbálta felidézni azt a pillanatot, amikor először találkozott II. Erzsébet királynővel. Mint meséli, nagyon megdöbbent, amikor rájött, hogy a királyi család tagjainak is pukedlizniük kell az uralkodó előtt, hiába a rokonuk.

Aztán azt mutatja a kamerának, hogy zavarában milyen széles mozdulattal mutatta be a pukedlit:

Meghan próbált vicces lenni, de a netezők szerint kínos és tiszteletlen volt a megnyilvánulása, és gúnyt űzött a néhai királynőből. Még Harry is feszengve nézte felesége alakítását.

Mi is megnéztük a Harry & Meghan első három részét, kritikusunk szerint a dokusorozat inkább egy valóságshow-ra emlékeztet. 

(Kiemelt kép: Daniel LEAL / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top