nlc.hu
Család

Piqué visszavágott Shakirának

Visszavágott Piqué Shakirának: tényleg lecserélte a Ferrarit egy Twingóra

Magas labda volt, amit Shakira adott Piquének, de lecsapta.

Folytatódik a családi dráma Piqué és Shakira között. Ahogy azt mi is megírtuk, Shakira egy új dalban olvasott be volt szerelmének. A számban, amit az énekesnő az egyik leghíresebb argentin producerrel, Bizarrappel készített, többek között az alábbi szöveg hangzik el: “Elcserélted a Ferrarit egy Twingóra. Elcserélted a Rolexet egy Casióra. Túl gyors a tempó, lassíts. Sokat edzel, de agyra is gyúrhatnál kicsit”. Piqué nem sokat várt a magas labda lecsapására.

A sportoló a hétvégén 

egy Renault Twingóval érkezett egy barcelonai eseményre.

Ahogy a videón is látszik, Piqué mosolyogva szállt ki az autóból. Egyes források szerint Piqué még hasznot is húzhat a dalból: a focista a napokban partneri szerződést köthetett a Renault-val és a Casióval is – írja a Telex.

Több mint féléve annak, hogy kiderült, az énekesnő és a focista külön utakon folytatják. Gerard Piqué azóta már tovább is lépett, már a nyáron arról szóltak a hírek, hogy az egyik beosztottjával randizik.

Gerard Pique és Shakira

Gerard Pique és Shakira (Fotó: Gotham/GC Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top