nlc.hu
Család

Halálra vert egy idős nénit egy 14 éves fiú

Testvérei előtt verhette halálra az idős nénit a kamasz Csernelyen

Nem akarta, hogy fát vágjanak nála, ezért keveredtek szóváltásba.
Idős néni bottal

A Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a 14 éves fiút, aki néhány nappal korábban olyan súlyosan bántalmazott egy idős csernelyi asszonyt, hogy az belehalt a sérüléseibe.

A 24.hu azt írta, hogy a gyanúsított a kora esti órákban kisebb testvéreivel együtt kérdezte meg az idős asszonytól, hogy vágjon-e nála fát. A néni erre nemleges választ adott és bántó megjegyzéseket tett a háza előtt álló fiatalokra, mire a kamasz odament hozzá és megfenyegette, hogy megveri.

A 83 éves asszony és a fiú leköpték egymást, majd a gyanúsított újabb fenyegetést követően az asszony fülbevalóját kérte, de nem kapta meg. Erre a fiú magához vette a lépcső mellé támasztott járássegítő botot, belökte az asszonyt az ajtón és többször is fejbe vágta. Olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy az idős asszony meghalt.

A gyanúsított fenti cselekménye a nyomozás jelenlegi állása szerint, bizonyítottság esetén alkalmas lehet halált okozó testi sértés megállapítására, ugyanakkor a további nyomozási eredményekhez képest nem zárható ki más, nagyobb tárgyi súlyú bűncselekmény megállapíthatósága sem. A bíróság letartóztatta a fiút, a végzés nem végleges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top