nlc.hu
Család

Egy anya full sminkben és csodás ruhákban viszi a gyerekeé a suliba

Ennek az anyának a videója komoly motivációt adhat a bátrabb öltözködéshez

Melissa Jade extravagáns ruhákban hordja a gyermekét a suliba, és imádják érte a neten.
Extravagáns anyuka

Az iskolába járás a nap rohanó, hektikus része, amikor a szülők az öltönytől a pizsamáig mindenféle öltözékben rohannak a gyerekükkel a suliba. De nem Melissa Jade, aki azzal nyűgözte le az internetet – és rengeteg szülőt –, hogy divatos öltözékekben, többek között bőrnadrágban és átlátszó felsőben indul el otthonról.  A Daily Record írt a cool anyukáról, aki legújabb videójában a szűk bőrnadrágját, fekete melltartóval, hálós fekete felsővel, pink blézerrel és egy elegáns fekete sapkával párosította. De nemcsak a ruhája extravagáns, hanem a frizurája sem semmi, amit nem kevés póthajjal egészít ki, hogy szögegyenes, sűrű sörénye legyen, mindehhez pedig glamúros sminket készít. A TikTok-ra feltöltött videója már 150 ezer megtekintést ért el, és több ezer komment érkezett hozzá, amelyek többsége szerint Melissa egy lenyűgöző ikon.

Micsoda királynő!

– írta az egyikük, de a többi hozzászólás is többnyire pozitív visszajelzés. Íme a videó, amit imádtak a követői:

@melissaxjadexm Replying to @Michelle Hodges-Stub shall we make a series 🙊💚💖 #grwm #letsgetdressed #ootd #mumfashion ♬ Super Freaky Girl - Nicki Minaj

Divatos anyákból nincs hiány, az egyik cikkünkben a legdivatosabb anyákat és a lányaikat mutattuk be nektek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top