nlc.hu
Család
Kilenc éve halott férjét látta viszont egy nő

Kilenc éve halott férjét látta viszont egy nő egy étteremben

A férfi fia tisztázta az esetet: nem szellemjárás, csak tévedés történt.
Szomorú nő szakítás után

Lucy Watson valószínűleg sosem számított arra a látványra, ami akkor fogadta, amikor idén év elején rákattintott egy nyugat-sussexi indiai étterem promó videójára: a nő a kilenc éve halott férjét vélte látni, ahogy a fiával ebédel az étteremben.

Watson rögtön billentyűzetet ragadott és kommentben kérdezte meg, hogy mikor készült a felvétel – az étterem tulajdonosa azonban azt válaszolta, hogy idén év elején, néhány nappal a posztolás előtt. A nő nem akarta elhinni a választ és úgy vélte, hogy az étterem régi felvételeket használt.

Watson elmondta a médiának, hogy meg volt győződve arról, hogy „azonnal felismerhető” férjét látta – aki egyébként díjnyertes újságíró és népszerű helyi figura volt. A nő azt mondta, hogy férje, aki 61 éves korában halt meg 2014-ben, „nagydarab, jellegzetes ember” volt ősz hajával és a szemüvegével, hozzátéve, hogy még az általa viselt kék pulóvert is felismerte. Watson azt is elmesélte, hogy a pár alkalmanként az indiai étteremben vacsorázott, amikor Alex meglátogatta az apját.

A nő kommentje megmozgatta a netezők fantáziáját, akik változatosabbnál változatosabb teóriákkal jöttek elő arról, hogy mi történhetett a férjjel. A helyzetet tovább bonyolította, hogy egy másik helyi nő azt állította, hogy Watson téved és a felvételen az ő édesapja és testvére látható.

Végül az elhunyt fia, Alex tett pontot az ügy végére, aki elmondta, hogy a nevelőanyja tévedett; az étterem videójában sem ő, sem az édesapja nem szerepel. A felvételen látható két ember valószínűleg csak a pillanatkép homályossága miatt hasonlít rájuk.

(via, via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top