nlc.hu
Család

Halott kislányuk jelent meg az esküvői fotón

Halott kislányuk szelleme jelent meg az esküvői fényképen

A menyasszony szerint az egyik fa tövében álló alak a 17 hónaposan elhunyt kislányuk szelleme.
Menyasszony és vőlegény az erdőben

Egy fiatal ausztrál házaspár tragikus módon, az esküvőjük előtt három hónappal veszítette el 17 hónapos kislányát, ám most az egyik esküvői fotón jelenést láttak, ami szerintük az elhunyt gyerekük szelleme lehet.

Tahlia Murphy és férje, Cecil megdöbbenve vették észre, hogy az egyik esküvői fénykép bal oldalán egy kisgyereknek látszó alak látható, amint egy fának támaszkodik. A menyasszonynak úgy tűnt, mintha a különleges alkalomra készült ruhát viselne, és a távolból figyelné a szüleit. (Kinagyítva itt láthatod a fotót.)

Taidyn nevű lányukat 2022 szeptemberében veszítették el. Az édesanya éppen dolgozott, amikor telefonon hívták, hogy a kislányt a család kerti medencéjében találták meg eszméletlenül. Másnap a gyerek meghalt.

Az anya teljesnek érezte az esküvőjük napját azáltal, hogy elhunyt kislánya is jelen volt a különleges napon, ezért úgy döntött, a fotót megmutatja a többi gyerekének is. „A 12 éves lányom sírni kezdett. A négyévesünk pedig azt kérdezte: »Visszamehetnénk Tottyért, és hazahozhatnánk?«.”

Az anya hozzátette: „A fiunk azt is megkérdezte, hogy a testvére miért mehetett az esküvőre, ha karácsonykor nem volt velünk. Nehéz elmagyarázni a gyerekeknek, miért nem hozhattuk haza”.

Korábban egy másik nőnek egy halott fiú szellemét is sikerült lefotóznia, amikor saját gyermekeiről és azok unokatestvéréről készített egy képet egy közeli erdőben.

(Mirror)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top