nlc.hu
Család

Adományboltban bukkant fel a 1965-ben készült esküvői fotójuk

Adományboltban bukkant fel az 1965-ben készült esküvői fotójuk

Az üzletvezetővel gyorsan felvette a kapcsolatot a házaspár egyik gyermeke.

Margaret és John Lawes közel 60 éve, 1965 augusztusában kötött házasságot Northamptonban, és természetesen a nagy napról fotó is készült. Nem tudni, hogyan, a pár esküvői fotója egy adományboltban kötött ki, és az üzletvezető úgy döntött, mindenképpen megkeresi a képen szereplő szerelmeseket. e Viktoria Brice a Facebookon osztotta meg a fényképet, és egy nő hihetetlen gyorsasággal jelezte, hogy azon bizony a szülei szerepelnek. 

„Hihetetlen, hogy ott volt egy kép anyukámról és apukámról, amelyet nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna. Apa sokszor adott le dolgokat adományboltokban, de még ő sem tudja, hogyan került oda a fotó” – nyilatkozta Margaret és John Lawes idősebb lánya, Esther Greenwood. A képet azóta természetesen eljuttatták a szülienek, akik nagyon hálásak Viktoria Brice-nak.

Az esküvő idején 26 éves John Lawes angol tanár volt egy középiskolában, Margaret pedig három évvel fiatalabb volt nála, és ápolónőként dolgozott. Később misszionáriusként Nigériába mentek, magukkal vitték a kis Esthert, és további három gyermekük született.

Idős pár fogja egymás kezét

Fotó: Getty Images

(via BBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top