nlc.hu
Család

Megcsalták, átphotoshopolta az esküvői képeit

Egy héttel az esküvő után derült ki, hogy megcsalta a férje: a nő egy kis kreativitással elérte, hogy továbbra is szeresse az esküvői fotóit

Az esküvői fotózás drága mulatság, így nem csoda, ha fáj, amikor egy megcsalás miatt nem nézhetünk örömmel vissza rájuk. Ezen próbált változtatni @quinlanalexandra, és ezt be is mutatta a TikTokon.

Nem engedem, hogy az esküvői fotóim a kukába kerüljenek

Ezzel a szöveggel osztotta meg kissé átalakított képeit  @quinlanalexandra felhasználó a TikTokon, miután egy héttel az álomesküvő után kiderült, hogy a férje megcsalta őt, méghozzá nemcsak egy nővel – írja a Yahoo Lifestyle.

@quinlanalexandra azonban a történtek ellenére szereti az esküvői fotóit, így egy kreatív megoldással elérte, hogy a jövőben is rájuk tudjon nézni: a férje arcának helyére a kedvenc sztárjai arcát Photoshopolta, például Zac Efront és Harry Stylest. Így máris jobb az összhatás: többen, akik kitörölték a saját esküvői képeiket a szakítás után, az ötletet látva azonnal megbánták, hogy így tettek.  A 23 éves nő férje úgy bukott le, hogy véletlenül neki küldött el egy üzenetet, amit nem kellett volna. Amikor a nő kérdőre vonta, a férje tagadta a vádakat, ám az üzenetváltásaiba belenézve gyorsan kiderült, hogy több nővel is viszonya volt. Ennek ellenére @quinlanalexandra nem bánja a vele töltött időt, mert végig különlegesnek érezte magát mellette. Bár volt benne némi gyanú, igazán komoly jelét egyszer sem látta a megcsalásnak, és végig boldog volt a kapcsolatban, amíg tartott.

Kreatív esküvői fotók az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top