nlc.hu
Család

Lányának sztriptíztáncost rendelő anya

Sztriptíztáncosokat fogad fel az anya a tinilánya születésnapi partijára

Érdekes nővé avatási szertartás...

Egy anya, aki sztriptíztáncosokat fogad fel tinédzser lánya születésnapi partijára, azt mondta a kritikus szülőknek, hogy kattanjanak le a témáról, mivel ő ebben egyáltalán nem lát problémát.

Carla Bellucit „Nagy-Britannia leggyűlöltebb nőjének” titulálták, a ragyogó modellből lett közösségimédia- influenszer ellentmondásos nézeteiről ismert. Legutóbbi szülői lépése vagy inkább baklövése miatt méginkább rázúdult a népharag, miután bevallotta, hogy 10 000 fontot szór ki egy pazar bulira tinédzser lánya számára, amelyen gyéren öltözött sztriptíztáncosok lépnek fel, és 200 font értékű Dom Perignon pezsgő kerül felszolgálásra.

Legidősebb lánya, Tanisha, aki jelenleg 17 éves, hamarosan ünnepli 18. születésnapját, Carla pedig azt mondta, hogy „stílusosan” fogja ezt megülni egy olyan partival, amelyre azt szeretné, hogy „az egész falu emlékezzen”. Carla azt vallja, hogy ő és Tanisha inkább barátok, mintsem anya és lánya viszonyban vannak. A nő azt mondja, hogy más anyukák biztosan elborzadnak nevelési elveitől, de mindez őt nem érdekli.

Az ellentmondásos buliról a The Sunnak azt nyilatkozta, teljesen rendben van, hogy lánya egy méregdrága Dom Perignon pezsgőből igyon, majd barátaival részt vegyen egy mulatságon, ahol sztriptíztáncosok fognak fellépni.

Tudom jól, hogy a helyi anyukák el lesznek borzadva az ötlettől, de végül is felnőtt, nem látom a problémát!” – fejezte ki ellenérzéseit  a közmorállal szemben az asszony.

Azt is elárulta az egyébként háromgyermekes anyuka, hogy a sztriptíztáncosok intim részeit egy kis kötény takarja, és ragaszkodott hozzá, hogy ő nem szörnyeteg, a kiskorúak nem fognak pezsgőt inni.

Hozzátette: „Egyáltalán nem fog zavarni, ha Tanishát meztelen pincérek között látom, inkább barátok vagyunk, mint anya és lánya.”

Hogy korai-e sztriptíztáncost hívni egy 18 éves lány születésnapjára, erősen vitatható, a korhatár azonban felfelé nem létezik: előfordult már, hogy tűzoltónak öltözött sztriptíztáncost kért az idősotthon 89 éves lakója.

tűsarkú

Fotó: Unsplash

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top